فروش یونجه در محمود آباد | 09900035008

فروش یونجه در محمود آباد

فروش یونجه در محمود آباد
فروش یونجه در محمود آباد

فروش یونجه در محمود آباد

فروش جو در محمودآباد

در حالی که مشغول آماده کردن یونجه است، این به این

معنی است که محصول می‌تواند در ماه مارس قطع شود.

زمانی که کاشت آن کاشته شد، به طوری که

اگر سبزی با علوفه سازگار باشد، آن‌ها

نخواهند توانست برگ‌های خود را در برش

از دست می‌دهند.

محصول از مجموعه‌ای از فرآیندهایی است که

در آن علوفه با رطوبت بالا قطع می‌شود.

فروش علوفه در محمود آباد

برای تولید یک تغذیه پایدار که در برابر خرابی

بیشتر مقاومت می‌کند، مقدار  تخمیر می‌شود.

ذخیره‌سازی غیر هوازی:. هدف حفظ یا تقویت

مواد مغذی موجود در سیستم است

علوفه اصلی که احشام آن‌ها را پذیرفته‌اند،

معمولا به دست می‌آید.

از طریق یک تخمیر غیر هوازی که توسط

باکتری اسید لاکتیک به کار گرفته شد.

از  گرمسیری یک pH کم‌تر از ۵.۰، درصد کل

نیتروژن تشکیل شده‌است.

فروش کاه در محمودآباد

آمونیاک (NH۳N: N)کم‌تر از ۱۵ %، اسید لاکتیک

که ۵۰ % یا بیشتر از کل است.

اسیده‌ای آلی و  اسیدی بیش از ۰.۵ % از کل

ماده خشک را تشکیل می‌دهند.

هنگامی که علوفه به یک ظرف موم شده

مانند گودالی پوشیده از پلاستیک، یک طبل یا

یک بشکه بسته می‌شود،

یک کیسه پلاستیکی، ظرفی که یک سیلوی

نامیده می‌شود. یک سیلوی باید به طور کامل

در برابر هوا مهر و موم شود     فروش یونجه

و مواد علوفه باید در یک سیلوی خرد شده و

فشرده شوند تا به سرعت اطمینان حاصل شود.

توسعه شرایط بی‌هوازی و کاهش سریع pH.

در این شرایط، باکتری اسید، که برخی از قندها

را در گیاه به چشیدن مزه شیرین تبدیل می‌کند

اسید لاکتیک، از باکتری نامطلوب مانند

تولید می‌کنند، غلبه می‌کند.

اسید، که برای دام‌ها نامطلوب است، که موجب

فساد می‌شود.

بوی خوش گله و گوسفند، بز و گوسفند

به آسانی آن را می‌خورند.

می‌تواند این کار را به راحتی و به راحتی

انجام دهید مشروط بر اینکه به درستی انجام شود.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *